Hoppa till innehållet
FunktionsförslagDashboard och UXGenomfört

Info om att flytta en äldre spelserver

När jag installerar om efter bytet till ZAPX får jag information om hur jag överför spelservern, som jag inte heller kan dölja. Spelservern borde inte längre finnas, så den här visningen stör mig.

Mmassimo2118för 17 timmar sedan(2026-11-10)

Kommentarer (0)

Inga kommentarer ännu. Bli först!

Logga in för att kommentera.

Tidslinje

Alla viktiga ändringar i korthet.

Förslaget har skapats.

MFrån massimo2118

2026-11-10

22:36

Status ändrad från ”Öppen” till ”Pågår”.

Från ZAP

2026-11-10

22:39

Status ändrad från ”Pågår” till ”Genomfört”.

Från ZAP

2026-11-11

10:31

Feedback

Har du ett annat förslag?