Przejdź do treści
Świat

/world settings blockticking reset

Reset a world setting to default

Dostępne także jako: /world ws blockticking reset, /worlds settings blockticking reset, /worlds ws blockticking reset

Zapis

  • /world settings blockticking reset [--world=<value>]
  • Polecenie głównenazwa polecenia, od której wszystko się zaczyna
  • PodpoleceniePodpolecenie: kolejne słowo po poleceniu
  • Opcjonalnieopcjonalne, w postaci --name=wert

Argumenty

ArgumentTypTypOpis
--worldOpcjonalnie

World

A world folder name

The world to operate this command on

Uprawnienia

Uprawnienie
hytale.universe.command.world.settings.blockticking.reset

Grupy tworzą hierarchię: Adventurer, Builder, WorldEditor, ServerEditor, Admin. Wyższa grupa dziedziczy uprawnienia niższych; nowi gracze trafiają do grupy Adventurer, a administratorzy (OP) mogą robić wszystko.

Wróć do wykazu poleceń

/world settings blockticking reset — dokumentacja komend Hytale | ZAP-Hosting